Perkelt od svinjskog mesa

Recept

Aleva predlaže

Postavljeno 01.08.2012.

Ocena 3.2

priprema

Potrebno vreme:60 minuta
  • 1. Crni luk očistiti iseckati na kocke i propržiti. Dodati svinjetinu iseckanu na kocke, naliti vodom i dinstati.
  • 2. Paradajz oprati, oljuštiti i iseći na kocke. Papriku oprati, očistiti i iseći na kocke.
  • 3. Na pola dinstanja dodati paradajz i papriku, kao i začine kulinat natur, slatku mlevenu začinsku papriku, Aleva. i list lovora.
  • 4. Kada je meso gotovo dodati bibera i soli po želji.

Sastojci

Sastojci (za 4 osobe)

500 gr svinjskog mesa bez kostiju 
2 glavice crnog luka 
2 sveže paprike 
3 paradajza 
1 lovorov list, Aleva 
1 kašičica slatke mlevene začinske paprike, Aleva 
1 kašičica Kulinata Natur, Aleva 
mleveni crni biber, Aleva 
 so    

komentara(0)