Pileci file u sosu od pecuraka

Recept

Milica Agic

Postavljeno 24.11.2009.
fino i ukusno jelo koje sa lako sprema odlicnog ukusa i mirisa..

Ocena 3.69

priprema

Potrebno vreme:35minuta
  • 1. Pilece meso iseci na tanke filete pa ispeci na 40gr maslaca sa obe strane dok ne porumeni
  • 2. u posudu stavimo preostalu kolicinu maslaca pa ociscene pecurke peci cele dok ne porumene i omeksaju
  • 3. zatim pecurkama dodati vino kulinat jednu kasiku so biber
  • 4. sve to zajedno dinstati jos 10 minuta dodamo persun,umucenu pavlaku sa 1 kasikom aleve paprike
  • 5. pileci file kad je pecen rasporedimo u tanjir
  • 6. pa sos koji smo napravili prelijemo preko filea
  • 7. sluziti toplo.

Sastojci

pileceg filea 4 komada,300gr pecuraka 1 kasika kulinata 1 pavlaka 3dcl belog vina 80gr maslaca so biber po ukusu

komentara(1)

Brzo i konkretno! Odlican recept
(Irena, 16.02.2010. 16:04)